ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΗΛΙΑΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ 2016

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΠΡΟΣΦΟΡA ΤΟΥ ΜΗΝΑ!
Καθαρισμός Hλιακών Πλαισίων!

Η εταιρία μας μέσα στα πλαίσια της εξοικονόμησης ενέργειας προσφέρει σε όλους της τους πελάτες:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΗΛΙΑΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Είναι η απλούστερη και γνωστότερη ηλιακή συσκευή στη χώρα μας, όπου επιτυγχάνεται η κυκλοφορία νερού με φυσικό τρόπο χωρίς μηχανικά μέρη ενώ η θέρμανση του νερού γίνεται με την εκμετάλλευση του φαινόμενου του θερμοκηπίου που αναπτύσσεται στους συλλέκτες του.

Ο πιο κρίσιμος παράγοντας για καλή απόδοση του συστήματος είναι η μεγάλη απορροφητικότητα της πλάκας στην ηλιακή ακτινοβολία. Μέσα από τις περιβαλλοντικές και οικολογικές συνθήκες (καιρικά φαινόμενα, σκόνη, πουλιά) και αλλαγές που επικρατούν στην ατμόσφαιρα οι ηλιακοί συλλέκτες εύκολα μπορούν να ρυπανθούν με αποτέλεσμα ένα μέρος ή η γενική επιφάνεια του συλλέκτη να μην μπορεί να απορροφά ορθά την ηλιακή ενέργεια.

Η εταιρεία μας με ειδικό συνεργείο καθαρισμού είναι στη διάθεση σας για περιοδικό καθαρισμό των ηλιακών πλαισίων με αποτέλεσμα να αυξάνει σημαντικά την απόδοση απορροφητικότητας καθώς και την διάρκεια ζωής τους στην προνομιακή τιμή των €8,50 + Φ.Π.Α. ΜΟΝΟ ανά 2m2.

Για διευθέτηση επίσκεψης μας, παρακαλώ απευθύνεστε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο info@mhalloumas.com.cy ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 22878595.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να εξοικονομήσετε χρήματα.